Let us
inspire you
to become
a safe and
sustainable
company

Projecten

ABESCO kan bogen op een ruime ervaring in de profit- en non-profitsector, en dit in diverse sectoren. Ook voor openbare besturen voert ABESCO uiteenlopende opdrachten uit.

Noorderlijn

ABESCO staat op dit meerjarenproject naast de veiligheidscoördinatie ook in voor het veiligheidsmanagement van de THV op de werf. Het gaat dan ook om een grootschalig project te Antwerpen waarbij nieuwe tramlijnen, tunnels, de uitbreiding van een metrostation en o.a. het Operaplein worden (her)aangelegd.

ECOLAB

ECOLAB is wereldleider in services op het gebied van water, hygiëne en energietechnologie die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. ABESCO ondersteunt de productiefabriek en de serviceafdeling van ECOLAB in België op het vlak van veiligheid en milieu. Voor de serviceafdeling beheren we bijvoorbeeld het VCA-zorgsysteem.

Haute école Léonard De Vinci

Deze hogeschool te Brussel en Louvain-la-Neuve deed beroep op ABESCO om een grondig onderzoek uit te voeren naar asbest binnen een te slopen gebouw. Ons aanvullend onderzoek na asbestsanering met ondermeer kernboringen bracht diverse bijkomende asbesttoepassingen aan het licht waardoor asbestverspreiding in de buurt van studentenverblijven tijdens de sloop zullen vermeden worden.