Heropstart na de lockdown, samen met ABESCO

covid-klein
Share with Email
Share on LinkedIn
Share on Facebook

Het ABESCO-team staat paraat om je bij te staan bij de heropstart/doorstart van uw onderneming na de COVID-19 lockdown. De uitdaging hierbij bestaat erin de richtlijnen van de overheid om te zetten in een werkbare aanpak binnen je bedrijf en die je medewerkers voldoende zekerheid biedt omtrent hun persoonlijke veiligheid. 

Onze preventieadviseurs en milieucoördinatoren kunnen hierbij gebruik maken van de ervaring die ze opdeden bij de ABESCO-klanten in de zorgsector en andere bedrijfstakken die geen lockdown kenden. Hier werden immers binnen multidisciplinaire teams talrijke praktische problemen opgelost door voortschrijdend inzicht.

Onze deskundigen werken samen met jouw hiërarchische lijn een grondige risicoanalyse uit in functie van de concrete situatie in je bedrijf op basis waarvan vervolgens uw COVID-19-beheersplan wordt opgesteld met integratie van de eisen van de overheid en de aandachtspunten van FOD.  Dit kan gaan van collectieve maatregelen in verband met social distancing, de eventuele keuze en het gebruik van de PBM’s, het omgaan met leveranciers en bezoekers tot het uitwerken van een protocol bij het optreden van een eventuele besmetting.

Onze deskundigen kunnen ook interne opleidingsprogramma’s opstellen, coördineren en, indien gewenst, ook effectief verzorgen.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons nu.

Blijf up-to-date

En schrijf je in voor onze nieuwsbrief.