Let us
inspire you
to become
a safe and
sustainable
company

Milieucoördinator A

Als consultant milieu / milieucoördinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van toegewezen klantendossiers. Concreet treedt je op als extern milieucoördinator voor een aantal bedrijven, daarnaast krijg je de kans diverse projecten uit te voeren die grotere specialiteit vergen. Dit biedt je enerzijds de mogelijkheid je reeds opgedane kennis en ervaring ten volle te benutten en anderzijds verder te groeien door het uitdiepen van je specialismen.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een technisch georiënteerde master aangevuld met het getuigschrift milieu-coördinator A. Je hebt ervaring met de taken van milieucoördinatie en je hebt bij voorkeur reeds verschillende projecten omtrent milieu of energie gecoördineerd.

Je houdt van een sterk gevarieerde job en slaagt erin diverse dossiers te beheren. Je beperkt je rol niet tot deze van consultant maar je neemt spontaan ook de verantwoordelijkheid bij het implementeren van je ideeën, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Door je positieve instelling weet je mensen te enthousiasmeren en te motiveren zodat je samen met je klant een succesvol milieu- en/of energiebeleid kan uitstippelen.

Aanbod

Je vervoegt een team van een 35-tal collega’s die actief zijn op het vlak van veiligheid en milieu.

De medewerkers staan centraal binnen ABESCO. Talrijke initiatieven worden genomen om het groepsgevoel te stimuleren. Het individu wordt ook niet uit het oog verloren. Samen met jou stippelen we een traject uit dat je toelaat zowel inhoudelijk als financieel te groeien.

Je krijgt administratieve ondersteuning door ons secretariaat. Je kan steeds beroep doen op een team van collega’s met ervaring in diverse specialismen.

ABESCO biedt een gepaste verloning met groeps- en hospitalisatieverzekering, firmawagen, maaltijdcheques, smartphone. Bovendien kan je een bonus verwerven op basis van je persoonlijke prestaties en het bereiken van de collectieve doelstellingen.

Solliciteer nu!