Let us
inspire you
to become
a safe and
sustainable
company

Opleidingen

Bij ABESCO vertrekken de opleidingen vanuit onze expertise uit het veld met een hoog praktijkgehalte. Effectiviteit en directe toepasbaarheid zijn onze doelen bij het verzorgen van opleidingen. Dit zowel voor wettelijk verplichte trainingen als de trainingen die we op maat maken voor bedrijven.

Maatwerk door ervaren deskundigen vormt de basis om bij elke training de juiste balans te vinden tussen kennisoverdracht, herkenbaarheid in de eigen werksituatie en inzicht. Intrinsieke motivatie van uw eigen medewerkers om met de opgedane kennis aan de slag te gaan, is het resultaat.

Aanbod

Op deze opleidingen kan je je vrij inschrijven. Deze worden in onze opleidingscentra in Tienen en in Sint-Niklaas aangeboden. Bekijk hier ons volledig aanbod.

Naar ons aanbod

Op jouw vraag wordt een maatopleiding uitgewerkt en wordt deze binnen je onderneming georganiseerd. Efficiëntie in organisatie en kennisdeling zijn hierbij gewaarborgd.

Vraag een offerte aan

De live webinars vinden plaats op een vast tijdstip. Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er een intense interactie mogelijk is tussen de deelnemers en de docent.

Naar ons aanbod

Deze reeds opgenomen webinars kan je bestellen en bekijken wanneer dit het best past. U kan steeds digitaal vragen stellen of u kan gebruik maken van het coachingmoment.

Naar ons aanbod

Wat onze klanten zeggen

Heb je een vraag of wil je een offerte ontvangen?